ARS to piekarnia, w której z pasją i pełnym zaangażowaniem, dokładając możliwie jak najwięcej posiadanej wiedzy, z zakresu piekarnictwa, tworzymy smaczne, zdrowe pieczywo w oparciu o tradycyjne receptury.
Wypiek według starych tradycyjnych receptur, bez konserwantów oraz sztucznych dodatków, w połączeniu z zachowaniem norm jakościowych i sanitarnych, czyni nasze wyroby zgodne ze standardami Unijnymi.
Nasz chleb produkowany jest tradycyjną metodą - na tzw. zakwasie, a dzięki wypiekaniu w piecach ceramicznych RRK, zyskuje niepowtarzalny smak i aromat.
Pieczenie chleba to dla naszych piekarzy o wiele więcej niż tylko praca, powołanie z jakim oddają się tej pasji na co dzień, przedkłada się na jakość oraz smak naszego pieczywa, które nieustannie od 2002 roku cieszy oko i zachwyca smakiem naszych klientów.
Gwarantujemy zadowolenie z oferowanych przez nas produktów.
Bo dobry chleb to taki który powstaje z pasją i sercem...